top of page

ABOUT    CONCEPT    PROJECTS

    NEWS    CONTACT    DANISH

MOCK-UP

I maj 2016 anlagde vi en 1:1 mock-up model af centrale elementer i VANDVEJEN i Pjedsted, Fredericia. Det gav os mulighed for løbende at afprøve og evaluere systemets elementer over tid, samt at afprøve nye idéer til den videre udvikling af VANDVEJEN.

 

Mock-up’ens funktionsdygtighed dokumenteres og affotograferes ugentligt, så vi undervejs kan følge med i, hvordan beplantningen i de grønne plantelåg udvikler sig, eller hvordan patinering af materialer, som indløbshuller og skots, påvirkes af varierende vejrforhold.

 

Desuden testes lågene til kanalernes belastning. Mock-up’en er anlagt på Colas emulsionsfabrik, hvor der dagligt kører tunge lastbiler henover for at teste svær belastning, skridsikkerhed af overflader, samt holdbarhed ved vrid, når køretøjer vender på overfladen.

 

Mock-up’en er således et centralt element i at sikre en optimal kvalitet i materialevalg og funktion af VANDVEJENS elementer.

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at se elementerne hos Colas i Pjedsted, Fredericia. Kontakt os her.

bottom of page